25 / 04 / 2024

Marina Ankara Sinpaş Evleri 48 ay 0 faizle! Yüzde 5 peşinat fırsatı!

Marina Ankara Sinpaş Evleri 48 ay 0 faizle! Yüzde 5 peşinat fırsatı!

Marina Ankara Sinpaş Evleri ödeme planı kapsamında uygulanan kampanyaya göre projede yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Projede teslimler 2018 yılında yapılacak...


2018 yılının Nisan ayında sahiplerine teslim edilmesi hedeflenen Marina Ankara Projesi, Ankara Çankaya Oran'da inşa ediliyor. 


120 bin 533 metrekare ara alanına sahip olan Marina Ankara Evleri'nde lansmana özel uygulanan kampanya kapsamında fiyatlar 330 bin TL'lik daire için 314 bin TL'ye peşin indiriminde ise 267 bin TL'ye düşüyor.


Marina Ankara Residence'de tropik ada, spor alanları, yaşam köprüsü, yürüyüş yolları, kafeler, şelaleler, su sahnesi, iskeleler, su-ışık gösterileri,deniz feneri, restoranlar, çocuk oyun alanları, bisiklet yolları ve Marina Caddesi gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. 


Projede 1 oda 1 salondan 7,5 oda 1 salona kadar farklı konut tipleri bulunuyor. 


Projede Vadi ve Eymir Gölü manzaralı konutlar yer alıyor. Toplamda 2 bin adet daireden meydana gelen Marina Ankara  Evleri Sinpaş Yapı imzası ile inşa ediliyor. 


Marina Ankara Evleri kampanya detayları 


Yüzde 5 lansman indirimi uygulanan Çankaya Marina Ankara'da 48 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabilen projede banka kredisi de kullanılabiliyor. 


 Marina Ankara ulaşım bilgileri: Turan Güneş Bulvarı No:19-B M.S.B Lojmanları Arkası Oran, Çankaya - Ankara


Marina Ankara satış ofisi 

Telefon : 444 19 74

Web: http://marinaankara.com/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com