29 / 03 / 2024

Marina Ankara Sinpaş projesi!

Marina Ankara Sinpaş projesi!

Marina Ankara Sinpaş projesi Ankara Çankaya'da inşa ediliyor. Daire seçeneklerinin 1+1 ile 7,5+1 arasında farklılık gösterdiği projede fiyatlar kampanya kapsamında değişiyor.


4, 6 ve 7. bloktaki toplam 912 konutun ön satışa çıkarıldığı Marina Ankara projesi Ankara'nın Çankaya İlçesi'nde yükseliyor. Marina Ankara Sinpaş projesi daireleri Eymir ve göl manzarasına bakıyor. 


Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirilen Marina Ankara projesinde daire tipleri 1 oda 1 salon ile 7,5 oda 1 salon arasında değişiklik gösteriyor. Projede toplamda 2 bin daire yer alıyor. 


Marina Ankara Sinpaş projesi ödeme planına göre lansmana özel yüzde 7 indirim, bahar kampanyası kapsamında ise yüzde 15 indirim imkanı tanınıyor. Yüzde 10 peşinat verildiğinde kalan yüzde 90'lık bedel Sinpaş Yapı bünyesinde 40 ay vadelendiriliyor.


Dairelerin 2018 yılının Nisan ayında teslimlerinin gerçekleşmesi öngörülen projede bloklardan ikisi 39 diğeri ise 44 katlı olarak tasarlandı. 


Marina Ankara Sinpaş projesi sosyal donatıları arasında;  tropik ada, spor alanları, sahil boyu yürüyüş ve bisiklet yolları, çocuk oyun alanları ve şelaler bulunuyor. 


Marina Ankara Sinpaş projesi listesine göre kampanya kapsamında 281 bin 400 TL değerindeki daireler 221 bin 850 TL'den satın alınabiliyor. 


Marina Ankara Sinpaş projesi nerede?

Marina Ankara Sinpaş projesi adres: Turan Güneş Bulvarı No:19-B M.S.B Lojmanları Arkası Oran, Çankaya / Ankara


25 soruda Marina Ankara projesi için tıklayın!


Marina Ankara Sinpaş projesi satış ofisi iletişim

Tel: 444 19 74

Web: http://marinaankara.com/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com