26 / 04 / 2024

Mira Kurtköy daire fiyatları!

 Mira Kurtköy daire fiyatları!

Mira Kurtköy daire fiyatları? Mira Kurtköy nerede? Mira Kurtköy teslim tarihi? Mira Kurtköy ödeme planı? gibi sorularınızın yanıtı haberimizde yer alıyor.


İstanbul Pendik ilçesinin Kurtköy bölgesinde konumlandırılan Mira Kurtköy projesi 303 adet daire ve 32 adet villadan meydana geliyor. Satışların devam ettiği Mira Kurtköy projesinden Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Mira Kurtköy daire fiyatları bilgisinden önce projeden bahsedelim.


25 bin 829 metrekare arsa alanına sahip olan Mira Kurtköy projesinde satışların yüzde 54'ü tamamlandı. Mira Kurtköy projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve villa tipinde tasarlandı. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri 70 ile 170 arasında, villaların ise 165 metrekare olarak belirlendi.


Mira Kurtköy daire fiyatları!


Mira Kurtköy daire fiyatları kapsamında konutlar 270 bin lira ile 900 bin lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Mira Kurtköy ödeme planı bilgisine göre banka kredisi kullanılarak ve peşin ödeme yapıldığında yüzde 5 indirim uygulanıyor.


Mira Kurtköy satış ofisi ile 444 54 14 no'lu telefondan iletişime geçebilirsiniz. Projede dinlenme alanları, yaya yolları, spor alanları, coffe corner,  masa tenisi ve yüzme havuzu gibi donatılar bulunuyor. Mira Kurtköy teslim tarihi Ağustos 2014 olarak belirlendi. 


Mira Kurtköy iletişim bilgisi:

Telefon: 444 54 14

Web adresi : www.besyildizmira.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com