23 / 04 / 2024

Mira Kurtköy fiyatlar!

Mira Kurtköy fiyatlar!

Teslimlerinin 5 ay sonra gerçekleşeceği Mira Kurtköy projesinde yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. İşte Mira Kurtköy fiyatlar...


Mira Kurtköy projesi, Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Pendik'e bağlı Kurtköy'de hayata geçirilen projede satış süreci devam ediyor. Mira Kurtköy fiyatlar hakkındaki detaylar haberimizin devamında yer alıyor.


5 ay sonra teslim edilecek olan Mira Kurtköy projesinde 303 tane daire ve 32 tane villa yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.


Villa alanlarının 165 metrekare, daire alanlarının 70 metrekare ile 170 metrekare arasında değiştiği Mira Kurtköy ödeme planı kapsamında yüzde 5 indirim yapılıyor. 


Mira Kurtköy Evleri'nde fitness center, sauna, yüzme havuzu, dinlenme alanları, yürüyüş yolları, buhar odası, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, otopark ve güvenlik gibi imkanlar sunuluyor.


Mira Kurtköy fiyatlar kapsamında daireler 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Daha detaylı bilgi için satış ofisini arayabilirsiniz. 


Mira Kurtköy iletişim

Telefon: 444 54 14

Web adresi : www.besyildizmira.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com