28 / 03 / 2024

Mira Kurtköy satılık!

 Mira Kurtköy satılık!

Banka kredisi kullanılabilen Ekşioğlu Mira Kurtköy projesinde teslimler bu yılın Ağustos ayında yapılacak. Mira Kurtköy satılık daire fiyatları 270 bin liradan başlıyor...


Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mira Kurtköy projesi İstanbul Pendik ilçesinin Kurtköy bölgesinde inşa ediliyor. Mira Kurtköy satılık daire fiyatları bilgisinden önce projeden bahsedelim.


32 adet villa ve 303 adet daireden meydana gelen Mira Kurtköy projesi 25 bin 829 metrekare arsa alanına sahip. Mira Kurtköy projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde tasarlandı.


Mira Kurtköy projesinde yer alan villaların alanları 165 metrekare, dairelerin alanları ise 70 metrekare ile 170 metrekare arasında değişiyor. Projede satışların yüzde 54'ü tamamlandı.


Mira Kurtköy satılık:


Mira Kurtköy satılık daire fiyatları minimum 270 bin liradan başlayarak, maksimum 900 bin liraya kadar yükseliyor. Ekşioğlu İnşaat Mira Kurtköy teslim tarihi 2014 yılının Ağustos ayı olarak belirlendi.


Mira Kurtköy ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat veriliyor, kalan tutar banka kredisi kullanılarak ödenebiliyor. Yüzde 5 indirimin yapıldığı Mira Kurtköy'da yüzme havuzu, masa tenisi, spor alanları, yürüyüş yolları ve yüzme havuzu bulunuyor. 


Mira Kurtköy iletişim bilgisi:

Telefon: 444 54 14

Web adresi : www.besyildizmira.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com