29 / 03 / 2024

Mirage Rezidans Güneşli teslim tarihi!

Mirage Rezidans Güneşli teslim tarihi!

Mirage Rezidans Güneşli teslim tarihi bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Proje Avrupa Yakası Güneşli'de hayata geçirildi...


Mirage Rezidans Güneşli teslim tarihi bilgileri öncesinde projenin genel özelliklerinden bahsedelim. 3 blok olarak hayata geçirilen proje Güneşli'de inşa ediliyor.


Satışları devam eden Mirage Rezidans Sur Yapı imzası taşıyor. Projede güneşlenme ve gölgelik alanları, açık hava ve fitness alanı, çocuk havuzu, yüzme havuzu, yürüyüş ve bisiklet parkurları gibi alanlar bulunuyor.


Lansmana özel yüzde 7 indirim sağlanan projede ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat ödendiğinde, yüzde 25 teslimde kalan kısım ise 48 ay vade farksız taksitlendiriliyor. 


Projede peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 ekstra indirim uygulanıyor. Ulaşım bilgisi kapsamında metroya, Atatürk Havaalanı'na, metrobüse ve Tem Otoyolu'na yakın bir noktada bulunuyor.

 

Mirage Rezidans Güneşli teslim tarihi!


Mirage Rezidans Güneşli teslim tarihi Kasım 2017 yılı olarak belirlendi. Toplam 342 daireye yer verilen projede daire fiyatları 398 bin TL'den başlıyor.


Tel: 0216 422 65 14

Web: www.suryapi.com.tr

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com