28 / 03 / 2024

Narlife Maltepe projesinde Komşum Platformu dikkat çekiyor!

 Narlife Maltepe projesinde Komşum Platformu dikkat çekiyor!

Narlife komşuluk bağlarını güçlendirecek platform kurdu. İnşaat sektörünün lider şirketlerinden Tepe İnşaat güvencesiyle Maltepe’de oluşturulan Narlife projesi, komşuluk bağlarını güçlendirmek amacıyla “Komşum Platformu”nu faaliyete geçirdi.


Narlife sakinlerinin komşularıyla her an iletişim halinde olmasını sağlayacak ve narlifekomsum.com adresi üzerinden ulaşılabilecek online platform; sosyal dayanışmayı, yardımlaşmayı ve komşuluk ilişkilerinin güçlendirilmesini amaçlıyor. Üyelerine yeni dostluklar ve paylaşımlar sunan platform, yönetimsel ihtiyaçları karşılamanın yanı sıra kullanıcılarına sürpriz hediyelere sahip olma olanağı da sağlıyor. Sosyal bir ağ niteliği taşıyan platform, e-bülten üyeliği ile tüm ziyaretçilere yaşam, mimarlık, dekorasyon ve sağlık içerikli güncel konulara erişme ve paylaşma olanağı da sunuyor.


29 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilen Narlife projesi, 2 bin metrekare büyüklüğünde kapalı sosyal tesis alanı, olimpik standartlara yakın açık yüzme havuzu, spor tesisleri, yürüyüş parkurları, fitness merkezi, sauna, içinde sinema ve toplantı alanları da bulunan çok amaçlı salonu, çocuk oyun alanı, 889 araçlık kapalı otoparkı, kafe ve marketiyle sosyalleşmeye ve spor yapmaya önem verenler için ideal bir ortam sunuyor. 



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri