01 / 05 / 2024

Nef İnşaat New York projesi!

Nef İnşaat New York projesi!

İnşaat çalışmalarıyla satışların 2015 yılının sonuna doğru başlaması hedeflenen projede detaylar henüz netleşmedi. Nef İnşaat New York projesi 60 katlı özel tasarımıyla ve Foldhome konseptiyle yükselecek.


Nef İnşaat New York projesi daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve çatı katı dairelerden oluşuyor. Proje Amerika’da parka yakın ve çeşitli sosyal imkânlara yakın bir konumda inşa edilecek. 


New York’un en çok bilinen gökdelenlerinden Empire State’e komşu olacak Nef İnşaat New York projesi hakkında detaylar henüz netleşmesede fiyatların metrekare bazında yaklaşık 20 bin ile 90 bin dolar arasında olması planlanıyor. 


Amerika'da New York'un merkezinde, Manhattan'da inşa edilecek proje MIPIM Architectural Review Future Projects Awards'ta “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “Dünyanın En İyi Projesi” ödülüne layık görüldü.


Yaklaşık olarak 210 milyon dolar yatırım bedeline sahip Nef İnşaat New York projesi yüksek katlı otel ve konutlardan oluşacak. Projede inşaat çalışmalarına ve satışlara 2015'in sonuna doğru başlanması bekleniyor. 


Nef New York projesi iletişim

Telefon : 444 9 633

Web: http://www.nef.com.tr/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : NEF Foldhome