29 / 03 / 2024

Nef New York telefon numarası!

Nef New York telefon numarası!

İnşaat çalışmalarına ve dairelerin satışlarına 2015 yılının sonuna doğru başlanması planlanan proje Nef İnşaat tarafından hayata geçirilecek. İşte Nef New York telefon numarası...


Daire seçeneklerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve çatı katı dairelerden meydana geldiği Nef New York projesi New York'un merkezinde, Manhattan'da inşa edilecek. 


Amerika’da parka yakın ve çeşitli sosyal imkânlara yakın bir konumda yükselecek proje New York’un en çok bilinen gökdelenlerinden Empire State’e komşu olacak.


Nef New York telefon numarası 444 9 633 ile proje hakkında detayları öğrenebilirsiniz. Fiyat ve ödeme planının henüz kesinleşmediği Nef New York'ta fiyatların metrekare bazında yaklaşık 20 bin ile 90 bin dolar arasında olması öngörülüyor. 


60 katlı özel tasarımıyla hayata geçirilecek Nef New York projesi Foldhome konseptiyle geliştirilecek. 210 milyon dolar yatırım bedeline sahip Nef New York projesi MIPIM Architectural Review Future Projects Awards'ta “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “Dünyanın En İyi Projesi” ödülünü aldı. 


Yüksek katlı otel ve konutların yer alacağı projede satış sürecinin 2015 yılının sonunda inşaat çalışmalarının başlamasıyla yürütülmesi planlanıyor. 


Nef New York projesi iletişim

Nef New York telefon numarası : 444 9 633

Web: http://www.nef.com.tr/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : NEF Foldhome