18 / 04 / 2024

Nidapark İstinye Konutları ne zaman teslim?

 Nidapark İstinye Konutları ne zaman teslim?

Nidapark İstinye Tahincioğlu projesinde metrekare birim fiyatları 23 bin TL'den başlıyor. Proje panorama, vadi ve koru olarak üç etap olarak planlandı..


İstanbul Sarıyer'e bağlı İstinye'de hayata geçirilen Nidapark istinye projesi Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyor. Projede Emlak Konut GYO güvencesi de bulunuyor.  


2+1, 2,5+1, 3+1, 3,5+1, 4,5+1 ve 5,5+1 seçenekleri sunulan Nidapark istinye Konutları panorama, vadi ve koru olarak üç etap olarak planlandı. 

 

Tahincioğlu Nidapark İstinye'de; Panaroma etabı 24 blok 202 bağımsız bölüm,  Nidapark İstinye  Koru etabı 12 blok 134 bağımsız bölüm ve  Nidapark İstinye  Vadi etabı da 19 blok 202 bağımsız bölümden oluşuyor.


Nidapark İstinye Konutları ne zaman teslim?

36 ay sonra sahiplerine teslim edilecek olan Nidapark İstinye'de daire sahiplerine kafe, çocuk oyun alanları, TV odaları, sinema salonu, oyun odaları, müzik bale okulu, aktivite odası, ücretsiz eğitmen eşliğinde fitness, özel studio odaları, kapalı ve açık havuz, kuaför, market ve özel yemek salonları olanakları da sunuluyor. 


Nidapark İstinye Tahincioğlu projesinde metrekare birim fiyatları 23 bin TL'den başlıyor. Projede daire fiyatları ortalama 2 milyon 70 bin TL'den başlıyor. 


 

Nidapark İstinye satış ofisi!

Tel: 444 4 846

Web: http://www.tahincioglu.com/


Özge ÖZDEMİR/Konuttimes.com