28 / 03 / 2024

Nidapark İstinye Tahincioğlu nerede? İşte lokasyon!

Nidapark İstinye Tahincioğlu nerede? İşte lokasyon!

60 ay sıfır faizle yapılabilen Nidapark İstinye Evleri'nde 2+1’den 5+2’ye kadar daireler bulunuyor. Projede dairelerin 36 ay sonra teslim edilmesi öngörülüyor...


"Lüks bir hayatın sınırları olmayabilir, ama projesi çizilebilir" sloganı ile tanıtılan Nidapark İstinye  projesi, Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyor. 


60 ay sıfır faizle yapılabilen Nidapark İstinye Evleri'nde alanları  90 metrekare ile 663 metrekare arasında değişen 2+1’den 5+2’ye kadar daireler bulunuyor.  


Panorama, Vadi ve Koru olmak üzere 3 etap olarak planlanan projede Nidapark İstinye Panaroma 24 blok 202 bağımsız bölüm, Nidapark İstinye Koru 12 blok 134 bağımsız bölüm ve Nidapark İstinye Vadi 19 blok 202 bağımsız bölümden meydana geliyor.


Bahçe üzerine dört ve beş katlı bloklar halinde yükselen Nidapark İstinye Tahincioğlu projesinde dairelerin 36 ay sonra teslim edilmesi öngörülüyor. 


Projenin sosyal tesislerinde, kafe, çocuk oyun alanları, ücretsiz eğitmen eşliğinde fitness, özel studio odaları, kapalı ve açık havuz, kuaför, market, özel yemek salonları, TV odaları, sinema salonu, oyun odaları, müzik bale okulu, aktivite odası bulunuyor.


Nidapark İstinye Tahincioğlu nerede? İşte lokasyon!

Sarıyer'e bağlı İstinye'de yükselen Nidapark İstinye Konutları, Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bin 600 metre mesafede yer alan ve İstanbul Boğazı’na ise bin metre uzaklıkta konumlandırılıyor. 


 Nidapark İstinye Tahincioğlu nerede? İşte lokasyon!



Nidapark İstinye Satış Ofisi: Reşitpaşa Mahallesi Katar Caddesi ( İstinye Bayırı ) No: 4-A Sarıyer İstanbul


Tel:444 48 46

Web:http://www.nidaparkistinye.com/tr/

Özge ÖZDEMİR/Konuttimes.com