25 / 04 / 2024

Nlogo İstanbul yol tarifi!

Nlogo İstanbul yol tarifi!

Satış sürecinin devam ettiği Nlogo İstanbul projesi, Özyurtlar İnşaat imzası ile Esenyurt'ta hayata geçiriliyor. İşte Nlogo İstanbul yol tarifi...


Esenyurt'ta hayata geçirilen Nlogo İstanbul projesine satışlar devam ediyor. Özyurtlar İnşaat imzası ile yükselen projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 daire tiplerine yer veriliyor. Projede 2 bin 550 tane daire ve 59 tane dükkan bulunuyor. 


Nlogo İstanbul Evleri'nde  çocuk oyun alanları, süs havuzları, rekreasyon alanları, yürüyüş parkurları, basketbol sahası, açık-kapalı yüzme havuzu, sinema salonu, Türk hamamı, sauna, spor salonu, lobi-cafe bar, kapalı bölümde çocuk oyun alanı ve fitness center bulunuyor. Nlogo İstanbul projesinde yer alan dairelerin fiyatları 99 bin TL'den başlıyor. 



Nlogo İstanbul yol tarifi

E5 Karayolun Ankara istikametinden nasıl gelebilirim?

E5 karayolu istikametinden Avcılar İstikametine doğru gelinir. Avcıları geçtikten sonra Torium Avm çıkışından Esenyurt yoluna girilir.1 kilometreden sonra Esenyurt girişinden içeri girdiğinizde sağ tarafta kalıyor. 



E5 Karayolu Edirne istikametinden nasıl gelebilirim?

E5 Karayolu Edirne istikametinden Beylikdüzü istikametine doğru gelinir.Yan yoldan Edirne Ankara otobanına bağlanıyoruz.Esenyurt girişinden içeri girdiğimizde sağ tarafta kalıyor.



Atatürk Havalimanı'ndan nasıl gelebilriim?

Havalimanından çıktıktan sonra Edirne istikametinde tem otoyoluna girilir. Mahmut Bey gişeleri geçilir. Avcılar Bahçeşehir gişesinden çıkılır .500 metre den sonra Esenyurt Girişinden girdiğinizde sağ tarafta kalıyor. 



Nlogo İstanbul yol tarifi

Nlogo İstanbul projesi E5 ve TEM otoyolu üzerinde yer alıyor. Proje Tema World’e 5 dakika, Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika, Atatürk Havaalanı’na ise 15 dakika mesafede yükseliyor. 



Nlogo İstanbul nerede?

Esenyurt Nlogo İstanbul adres: İnönü Mahallesi 350. Sokak 1440 Ada 15 Parsel ESENYURT / İSTANBUL


Nlogo İstanbul yol tarifi!


Nlogo İstanbul iletişim 

Telefon: 444 4 027

Web sitesi: http://nlogoistanbul.com

Eara Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı