29 / 03 / 2024

Panorama Koç Life Sarıyer nerede?

Panorama Koç Life Sarıyer nerede?

Panorama Koç Life Sarıyer nerede sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. 12 ay sonra teslim edilecek projede daire fiyatları 282 bin TL'den başlıyor...


Panorama Koç Life Sarıyer nerede sorusunun yanıtı haberimizin devamında yer alıyor. Bu sorunun yanıtına geçmeden önce projeden bahsedelim... Kılıçoğlu İnşaat imzası ile yükselen projede 304 adet daire 24 adet dükkan bulunuyor.


İstanbul'un en gözde semtlerinden biri olan Sarıyer'de yükselen Panorama Koç Life Evleri'nde mevcut olan dairelerin teslimleri 12 ay sonra gerçekleşecek. Projede satış süreci devam ediyor.


Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve de dubleks daire tiplerinin yer aldığı Panorama Koç Life Sarıyer Evleri'nde satışları devam eden dairelerin fiyatları 282 bin TL'den başlayarak değişiyor.


Panorama Koç Life Sarıyer Evleri'nde  sauna, buhar odası, yüzme havuzu, fitness center, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, spor alanları, yürüyüş yolları gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.


Panorama Koç Life Sarıyer nerede?

Panorama Koç Life adres : Zekeriyaköy, Kasapçayır mevkii Koç Üniversitesi Batı Yurdu Yanı Türkmen Sok. Sarıyer - İstanbul


Panorama Koç Life iletişim

Telefon: 0 282 654 50 54

Web adresi: www.kilicoglugroup.com.tr

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com