18 / 04 / 2024

Peşinatsız ev kampanyası! Avcılar Park satılık daire fiyatları 440 bin TL'den başlıyor!

Peşinatsız ev kampanyası! Avcılar Park satılık daire fiyatları 440 bin TL'den başlıyor!

Avcılar Park projesinde peşinatsız ev sahibi olunabiliyor. Satılık daire fiyatlarının 440 bin TL'den başladığı projede 275 adet daire bulunuyor...


Avcılar Park fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projeden bahsedelim.. 275 adet daireden oluşan proje Gül Yapı ile toya Yapı imzası ile inşa ediliyor. Peşinatsız ev alınabilen proje toplam 39 bin metrekare inşaat alanı üzerinde konumlandırılıyor.


Avcılar Park Evleri'nde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks, 4 oda 1 salon, 4 oda 1 salon dubleks ve 5 oda 1 salon dubleks daire tipleri bulunuyor. Projede satış süreci devam ediyor.


Spor alanları, oyun alanları ile fitness center ve daha birçok sosyal alanın yer aldığı Avcılar Park projesinde çeşitli ödeme planları oluşturuldu. İşte ödeme planları...


-Toplam daire bedelinin yüzde 1'lik kısmı peşinat olarak ödendiğinde, kalan daire bedelinin yüzde 24'lük kısmı 2015 Ocak tarihinde geri kalan bedeli ise banka kredisiyle ödeniyor.

-Peşinat ödemeden ve vade farkı uygulanmadan 36 aya kadar vade yapılıyor.


Avcılar Park fiyatları 440 bin liradan başlıyor. Projenin fiyatları hakkında daha detaylı bilgi almak için satış ofisiyle iletişime geçebilir, bilgi alabilirsiniz. 


Avcılar Park nerede?

Avcılar Park Evleri adres: Reşitpaşa Cad. No: 138 Avcılar / İstanbul


Avcılar Park Evleri iletişim

Telefon: (0212) 590 69 69

Web adresi: www.avcilarpark.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com