20 / 04 / 2024

Resim İstanbul teslimleri ne zaman yapılacak?

Resim İstanbul teslimleri ne zaman yapılacak?

Resim İstanbul satışları devam ediyor. 2 bin TL peşinat ödemesiyle daire sahibi olunabilen Resim İstanbul teslimleri ne zaman yapılacak?


"Resim İstanbul teslimleri ne zaman yapılacak?" sorusunun yanıtı vermeden önce projeden bahsedelim. 1.310 tane dairenin yer aldığı proje 3 etap olarak tasarlandı. Proje İstanbul Sancaktepe'de yükseliyor.


Ortadoğu Group imzası ile hayata geçirilen Resim İstanbul projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon seçenekleri yer alıyor. Projede dairelerin dışında ayrıca 4 tane ticari birim bulunuyor.


Resim İstanbul Sancaktepe projesi 28 blok halinde inşa ediliyor. 81 bin 433 metrekare alan üzerinde yükselen projede daire fiyatları 241 bin 400 TL'den başlıyor.


2 bin TL peşinatla daire sahibi olunabilen Resim İstanbul projesinde daire bedelinin yüzde 25'i peşinat olarak ödendiğinde, kalanı için banka kredisi ile vade yapılıyor.


Resim İstanbul teslimleri ne zaman yapılacak?

Teslimlerin 30 ay sonra gerçekleşeceği Resim İstanbul'da mevcut olan sosyal donatı alanları arasında yüzme havuzu, fitness center, buhar odası, yürüyüş yolları,  kapalı otopark ve spor alanları yer alıyor.


Resim İstanbul nerede?

Adres: Fatih Mahallesi, Kerpiç Sokak Sancaktepe, İSTANBUL


Resim İstanbul iletişim

Telefon: 444 53 18

Web adresi: www.resimistanbul.net

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com