28 / 03 / 2024

Saloon Residence Gen Yapı konut fiyatları! Minimum 420 bin TL!

 Saloon Residence Gen Yapı konut fiyatları! Minimum 420 bin TL!

İstanbul Anadolu Yakasında çalışmaları devam eden en büyük Metro transfer merkezine yürüme mesafesinde olan Saloon Residence aynı zamanda Metro Garden ve birçok markalı proje ile aynı lokasyonda bulunuyor. Saloon Residence Gen Yapı konut fiyatları minimum 420 bin TL'den başlıyor...



İstanbul’un yarışan projeleri arasında farklı bir konsept sunan Saloon Residence hem yatırım, hem oturumluk projelerden biri… Merkezine insanı alan ve konsept olarak sosyal alanlarını kucaklayan bir görüntüye hakim olan projede kalan az sayıdaki dairelerin satışları avantajlı fiyatlarla devam ediyor.

 

İstanbul Anadolu Yakasında çalışmaları devam eden en büyük Metro transfer merkezine yürüme mesafesinde olan Saloon Residence aynı zamanda Metro Garden ve birçok markalı proje ile aynı lokasyonda bulunuyor.

 

Saloon Residence yaşam için en doğru, yatırım için en karlı projelerden biri olarak öne çıkıyor. Ataşehir Finans Merkezi ekseni Ümraniye’de bulunan Saloon Residence tüm merkezlere oldukça yakın.

 

Her yere yakınsınız…

Sabiha Gökçen Havalimanı, tüm boğaz köprülerinin bağlantı yollarına, Ataşehir, Çekmeköy, Ümraniye, Buyaka gibi önemli merkezlere araçla birkaç dakika da ulaşılabilen bir noktada bulunan proje, aynı zamanda metro transfer merkezine yürüme mesafesinde bulunuyor. Tüm bu önemli merkez ve ulaşım yollarına son derece yakın olmak apayrı bir avantaj sağlıyor...





Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı