24 / 04 / 2024

Sancaktepe Resim İstanbul konut fiyatları!

Sancaktepe Resim İstanbul konut fiyatları!

Sancaktepe Resim İstanbul konut fiyatları bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.


İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen Resim İstanbul projesi, Ortadoğu Group tarafından hayata geçiriliyor. Proje 81 bin 433 metrekare arsa alanına sahip. Sancaktepe Resim İstanbul konut fiyatları haberimizin devamında yer alıyor. 


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerine yer verilen Sancaktepe Resim İstanbul'da 1,310 adet daire ve 4 adet ticari birim yer alıyor. 


Sancaktepe Resim İstanbul projesinde mevcut olan sosyal donatı alanları arasında yüzme havuzu, fitness center, buhar odası, yürüyüş yolları,  kapalı otopark ve spor alanları bulunuyor.  


30 ay sonra teslim edilecek olan Resim İstanbul projesinde toplam daire bedelinin yüzde 25'i peşinat olarak ödendiğinde, kalan bedel için banka kredisi kullanılabiliyor.


Sancaktepe Resim İstanbul konut fiyatları 241 bin 400 TL'den başlıyor. 28 blok halinde yükselen proje 3 etap halinde tasarlandı. Projede 2 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. 


Resim İstanbul nerede?

Adres: Fatih Mahallesi, Kerpiç Sokak Sancaktepe, İSTANBUL


Resim İstanbul iletişim

Telefon: 444 53 18

Web adresi: www.resimistanbul.net

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com