29 / 03 / 2024

Seyran Şehir fiyat!

Seyran Şehir fiyat!

Seyran Şehir fiyat kapsamında projede lansmana özeel fiyat avantajları devam ediyor. Türk aile yapısına uygun olarak tasarlanan projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor...


Seyran Şehir fiyat hakkında detaylı bilgi vermeden önce projeden bahsedelim... Makro ile Akyapı ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen proje Kayaşehir'de yükseliyor.  Proje ön talep sürecinde. 


23 bin 170 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Seyran Şehir projesinde 220 adet daire bulunuyor. Projede mevcut olan dairelerin tipleri 2 oda 1 salondan, 5 oda 1 salona kadar tasarlandı.


Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı Seyran Şehir'de daire teslimleri 2015 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. Lansmana özel fiyat avantajlarının devam ettiği projedeki daireler Türk aile yapısına uygun olarak tasarlanıyor.


Seyran Şehir fiyat kapsamında metrekare birim fiyatı 2 bin 500 liradan başlıyor, 2 bin 700 liraya kadar ulaşıyor. Projedeki dairelerin fiyatları kat ve cepheye göre değişiklik gösterebiliyor.


Çeşitli ortak kullanım alanlarının tasarlandığı Seyran Şehir Evleir'nde  futbol sahası, basketbol ve voleybol sahası, gezinti alanları, yürüyüş parkurları, çocuk oyun parkları, bay- bayan kapalı yüzme havuzları, fitness, hamam, saunaspor ve eğlence alanları bulunuyor.


Seyran Şehir iletişim

Tel : 0212 687 08 08

Web: www.seyransehir.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com