23 / 04 / 2024

Seyran Şehir Kayaşehir adres!

 Seyran Şehir Kayaşehir adres!

Seyran Şehir Kayaşehir adres bilgisi şöyle: Olimpiyat Stadı Yanı, Kayaşehir Girişi, Bahçetepe İstanbul Satış Ofisi Başakşehir/İstanbul


İstanbul'un Kayaşehir bölgesinde konumlandırılan Seyran Şehir projesi Makro ve Akyapı ortaklığı ile inşa ediliyor. Seyran Şehir Kayaşehir adres ve telefon bilgisini haberimizin devamında öğrenebilirsiniz. 


Basın lansmanın bugün yapıldığı Seyran Şehir projesinde 2+1'den 5+1'e kadar konut seçenekleri yer alıyor. 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Seyran Şehir Kayaşehir Evleri'nde satışlar başladı.


Yüzde 1 KDV avantajının yer aldığı Seyran Şehir projesinde dairelerin alanları 121 metrekare ile 326 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Projede tamamı peşin alımlarda yüzde 5 oranında indirim uygulanıyor.


Kayaşehir Seyran Şehir fiyat listesi minimum 403 bin liradan başlayarak yükseliyor. Projede konutların metrekare birim fiyatı ise 2 bin 600 lira olarak belirlendi. Seyran Şehir teslim tarihi 2015 yılında olarak planlanıyor. 


Seyran Şehir nerede?

Kayaşahir Seyran Şehir telefon: 0212 687 08 08

Seyran Şehir Kayaşehir adres: Olimpiyat Stadı Yanı, Kayaşehir Girişi, Bahçetepe İstanbul Satış Ofisi Başakşehir/İstanbul


 Seyran Şehir Kayaşehir adres!


Seyran Şehir iletişim bilgisi:

Tel : 0212 687 08 08

Web: www.seyransehir.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com