26 / 04 / 2024

Sinpaş Liva Turkuaz Evleri ödeme planı!

Sinpaş Liva Turkuaz Evleri ödeme planı!

Sinpaş Liva Turkuaz Evleri ödeme planı haberimizin içine yer alıyor. 2 etap olarak tasarlanan projede daire fiyatları 190 bin liradan başlıyor.


Sinpaş Liva Turkuaz Evleri ödeme planı kapsamında projede "Türkiye'nin beklediği nefes aldıran ödeme planı Sinpaş Liva'da" kampanyası başladı. Ödeme planı detaylarına geçmeden önce projeden bahsedelim...


Sinpaş Yapı imzası ile Sultanbeyli'de hayata geçirilen Liva Turkuaz projesinde satışlar devam ediyor. İlk etap teslimlerinin hemen gerçekleştiği proje 2 etap olarak tasarlandı.


Toplam 828 tane dairenin yer aldığı Sinpaş Liva Turkuaz projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor. Projede ikinci etap teslimleri Mayıs ile Haziran ayları arasında gerçekleşecek.


Sinpaş Liva Turkuaz Evleri'nde daireler 190 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede voleybol sahası, süs havuzları, kapalı otopark, buhar odası, çocuk oyun alanları, sauna, voleybol sahası, basketbol sahası ve yüzme havuzu yer alıyor.


Sinpaş Liva Turkuaz Evleri ödeme planı;

Sinpaş Liva Turkuaz projesinde şu şekilde ödeme yapılıyor; Toplam bedelin yüzde 10'u peşin ödeniyor. Yüzde 10'luk kısım 12 ay taksitlendiriliyor. Kalan bedel için ise 14 ay sonra tekrar bir ödeme planı oluşturuluyor. 


Sinpaş Liva Turkuaz Evleri nerede?

Adil Mahallesi Polonez Caddesi No: 11 Sultanbeyli/ İSTANBUL


Sinpaş Liva Turkuaz Evleri iletişim

Tel: 444 19 74

Web: www.sinpasliva.com.tr

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com