19 / 04 / 2024

Sinpaş Liva Turkuaz nerede?

Sinpaş Liva Turkuaz nerede?

Sinpaş Liva Turkuaz nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Satış sürecinin devam ettiği projede ilk etap teslimleri hemen gerçekleşiyor.


Sinpaş Liva Turkuaz nerede sorusunun yanıtını vermeden önce projeden bahsedelim. Sinpaş Yapı tarafından inşa edilen proje Sultanbeyli'de yükseliyor. Proje 2 etap olarak tasarlandı.


Sinpaş Liva Turkuaz projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. İlk etabında 349, ikinci etabında 479 olmak üzere projede toplam 828 adet daire yer alıyor. 


İlk etap teslimlerinin gerçekleştiği Sinpaş Liva Turkuaz Sultanbeyli projesinde ikinci etap teslimleri Mayıs ile Haziran ayları arasında yapılacak. Proje "Türkiye'nin beklediği nefes aldıran ödeme planı Sinpaş Liva'da" kampanyası başladı. 


Sinpaş Liva Turkuaz ödeme koşulları kapsamında; önce yüzde 10'luk kısım peşinat olarak ödeniyor. Daha sonra yüzde 10'luk kısı 12 ay taksitle ödeniyor. Kalan bedel ise 14 ay sonra tekrar planlanıyor ve o plan şeklinde ödeniyor.


Çeşitli sosyal imkanların sunulduğu Sinpaş Liva Turkuaz projesinde yüzme havuzu, süs havuzları, fitness center, buhar odası, sauna, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, cafe yer alıyor. 


Sinpaş Liva Turkuaz nerede?

Adil Mahallesi Polonez Caddesi No: 11 Sultanbeyli/ İSTANBUL


Sinpaş Liva Turkuaz iletişim

Tel: 444 19 74

Web: www.sinpasliva.com.tr

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com