26 / 04 / 2024

Sinpaş Liva'da nefes aldıran ödeme planı!

Sinpaş Liva'da nefes aldıran ödeme planı!

Sinpaş Liva Turkuaz projesinde daire fiyatları 190 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor. İşte Sinpaş Liva'da nefes aldıran ödeme planı...


Liva Turkuaz projesinde "Türkiye'nin beklediği nefes aldıran ödeme planı Sinpaş Liva'da" kampanyası başladı. Sinpaş Yapı imzası ile hayata geçirilen proje Sultanbeyli'de inşa ediliyor. Proje 2 etap olarak tasarlandı. 


Sinpaş Liva'da nefes aldıran ödeme planı...

Sinpaş Liva Turkuaz projesinde yüzde 10 peşinat ödendiğinde, yüzde 10'luk kısım 12 ay taksitlendiriliyor. Kalan bedel ise 14 ay sonra tekrar planlandırılıyor. 


İlk etap teslimlerinin hemen gerçekleştiği Sinpaş Liva Turkuaz projesinde ikinci etap teslimleri Mayıs ile Haziran ayları arasında yapılacak. Projede 828 adet daire yer alıyor. 


Sinpaş Liva Turkuaz projesinde daire fiyatları 190 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerine yer veriliyor. 


Sinpaş Liva Turkuaz'da voleybol sahası, süs havuzları, kapalı otopark, buhar odası, çocuk oyun alanları, sauna, voleybol sahası, basketbol sahası ve yüzme havuzu bulunuyor.


Sinpaş Liva Turkuaz Evleri nerede?

Adres: Adil Mahallesi Polonez Caddesi No: 11 Sultanbeyli/ İSTANBUL


Sinpaş Liva Turkuaz Evleri iletişim

Tel: 444 19 74

Web: www.sinpasliva.com.tr

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com