26 / 04 / 2024

Sur İlkbahar Rezidans teslimleri ne zaman?

Sur İlkbahar Rezidans teslimleri ne zaman?

Sur İlkbahar Rezidans teslimleri ne zaman? sorusunun yanıtı için haberimizi inceleyebilirsiniz. Projede 48 ay 0 faiz imkanı bulunuyor...


Sur İlkbahar Rezidans teslimleri ne zaman? sorusunun yanıtından önce projenin genel özelliklerinden bahsedelim.


Sur Yapı İlkbahar'da kitap okuma alanları, dinlenme alanları, uzun yürüyüş parkurları, su göletleri, hobi bahçeleri gibi sosyal imkanlar yer alıyor. 


Anadolu Yakası Sultanbeyli ilçesinde inşa edilen Sultanbeyli Konutları 250 milyon TL yatırım bedeline sahip. İlkbahar Sultanbeyli'de fiyatlar 236 bin TL'den başlıyor. 


Sultanbeyli İlkbahar ödeme planı kapsamında lansmana özel olarak yüzde 7 indirim yapılıyor, peşin ya da banka kredisi ile yapılan ödemelerde ise yüzde 10 indirim uygulanıyor. 


Daire seçenekleri arasında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salonlara yer verilen projede toplam 304 adet daire yer alıyor. 


Sultanbeyli İlkbahar ödeme planı ile yüzde 25 peşinatta, kalan yüzde 75'lik kısım için banka kredisi kullanılmadan 48 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor ve kalan kısım teslimde ödeniyor. 


Sur İlkbahar Rezidans teslimleri ne zaman?


Konutları büyüklükleri 51 ile 293 metrekare arasında değişiklik gösteren projenin 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor


Sultanbeyli İlkbahar iletişim

Telefon: 444 5 787 

Web: www.suryapiilkbahar.com.tr

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com