23 / 04 / 2024

Vaditepe Göl Evleri lansmanı ne zaman?

Vaditepe Göl Evleri lansmanı ne zaman?

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1 ile 4+1 arasında değişiyor. Peki Vaditepe Bahçeşehir projesinin 3. ve lüks etabı olarak inşa edilen Vaditepe Göl Evleri lansmanı ne zaman?


Vaditepe Göl Evleri lansmanı ne zaman? sorusuna cevap vermeden önce projeden kısaca bahsedelim. Yaklaşık 300 bin metrekarelik Bahçeşehir Park rekreasyon alanı üzerinde yer alan proje Kiptaş imzası taşıyor. 


Sosyal donatılarının mini golf sahası, kapalı otopark ve kapalı çocuk havuzu, araç şarj üniteleri, bay - bayan fitness salonu, kapalı yüzme havuzu, misafir otoparkından oluştuğu projede teslimlerin 30 ay sonra yapılması planlanıyor. Proje Başakşehir'de inşa ediliyor. 


26 bin metrekarelik Bahçeşehir Göleti manzarasına hakim olarak inşa edilen projede daire alternatifleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Vaditepe Göl Evleri lansmanı ne zaman?

4 bin konutluk Vaditepe Bahçeşehir'in 3. ve lüks etabı olarak yükselen Vaditepe Göl Evleri'nin lansmanı 24 Mart Salı günü gerçekleşecek. 

15 soruda Vaditepe Göl Evleri projesi için tıklayın!

Başakşehir Vaditepe Göl Evleri satış ofisi

Tel: 0212 428 88 00

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com