19 / 04 / 2024

Viaport Venezia teslimleri yapılıyor!

Viaport Venezia teslimleri yapılıyor!

Viaport Venezia teslimleri yapılmaya başlandı. 82 bin metrekarelik arsa alanı üzerine konumlandırılan projede 1+1'den 4+1'e kadar konut alternatifleri bulunuyor...


AVM kısmının 16 Temmuz tarihinde açılacağı Viaport Venezia'da 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. 


Dome Mimarlık imzası taşıyan Viaport Venezia'da çocuk oyun alanları, açık ve kapalı yüzme havuzları, sauna, oyun sahaları, buhar odası, fitness salonu ve Türk hamamı mevcut. Via Properties-Gürsoy Ortak Girişimi ile hayata geçirilen Viaport Venezia projesinde daire teslimleri başladı.


Tasarımında Venedik'in güzelliklerinden ilham alınan proje 1.950 daireden oluşuyor. Viaport Venezia projesi 82 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. 


İtalyan mimarisinin yansıtıldığı Viaport Venezia'da tıpkı Venedik'te olduğu gibi su kanalları, yürüyüş yolları ve açık hava alışveriş merkezi oluşturuldu. 


Viaport Venezia projesinde satışların devam ettiği Venedik Sarayları'nda 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 617 bin liradan, 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları ise 1 milyon 167 bin liradan başlıyor. 


Venedik Sarayları bölümünün yıl sonunda sahiplerine teslim edilmesi planlanan projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.


Telefon: 444 8 842   

Web adresi: http://www.viaportvenezia.com/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com