26 / 04 / 2024

Viaport Venezi'da ofisler Mart ayında satışta! Ofislerin metrekaresi 7 bin TL!

Viaport Venezi'da ofisler Mart ayında satışta! Ofislerin metrekaresi 7 bin TL!

Viaport Venezia'da Mart ayının başında satışa çıkacak olan ofislerin metrekare birim fiyatı 7 bin TL+KDV'den başlıyor. Projede mevcut olan ofislerin alanları 68 metrekare ile 150 metrekare arasında değişiyor.


Bayraktar ile Gürsoy Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen Viaport Venezia projesinin ofisler Mart ayında satışa çıkacak. İstanbul - Gaziosmanpaşa'da inşa edilen projede 250 adet ofis bulunuyor.


Viaport Venezia'da satılık ofisler metrekare bazında satışa sunulacak. Projede satılık ofislerin fiyatları 7 bin TL+KDV'den başlayarak değişiklik gösteriyor.25 bin metrekarelik kısmının ofis alanına ayrıldığı projede mevcut olan ofislerin alanları 68 metrekare ile 150 metrekare arasında değişiyor.


Viaport Venezia projesi, Kiptaş ile Via Properties - Gürsoy Yatırım Ortaklığı'nın hasılat paylaşım modeliyle inşa ediliyor. Projede toplam 1950 adet dair bulunuyor.


Viaport Venezia'da 2015 yılının Mayıs ayında natamam şekilde teslim edilecek ofisler modüler birleştirilebilir sistemle satışa sunuluyor.


Vipaort Venezia'nın yeni satışa sunulan etabı Venedik Sarayları'nda bulunan 18 dükkan  geçtiğimiz günlerde satışa çıkarılmıştı ve 2 günde 10 dükkan satıldı. Venedik Sarayları dükkan fiyatları 1 milyon 632 bin liradan başlıyor.


Viaport Venezia iletişim

Tel : 444 8 842 

Web: www.viaportvenezia.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri