19 / 04 / 2024

West Gate Platinum Ankara fiyatlar!

West Gate Platinum Ankara fiyatlar!

Yarın satışa çıkacak olan West Gate projesinin Platinum etabında 1+0 ve 1+1 daireler yer alıyor. İşte West Gate Platinum Ankara fiyatlar:..


Ankara'da hayata geçirilen West Gate projesi 3 blok olarak yükseliyor. Projedeki A blok "Platinum" etabı yarın satışa çıkacak. West Gate Platinum Ankara fiyatlar haberimizin devamında yer alıyor.


Doğukan Yapı imzası inşa edilen West Gate projesinde 707 adet rezidans daire ve 43 adet cadde mağazası bulunuyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar tüm daireler bulunuyor.


West Gate Platinum etabında 1+0 ve 1+1 dairelere yer veriliyor. Projede mevcut olan dairelerintavan yüksekliği 3.40 metre olarak tasarlanıyor. 


Ağustos 2015 tarihinde teslim edilecek olan West Gate Ankara projesinde yüzme havuzu, yürüyüş yolları, sauna, fitness center, buhar odası, dinlenme alanları ve yürüyüş yolları yer alıyor.


30 katlı olarak yükselen West Gate Platinum Ankara fiyatlar çerçevesinde daireler 160 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


West Gate Platinum Ankara nerede?

Ankara West Gate Residence adres:  Eskişehir Yolu 15. km. Başkent Üniversitesi Kavşağı (Opet Karşısı) Konutkent Mahallesi Dumlupınar Bulvarı No.391 Çankaya /ANKARA 


West Gate Platinum Ankara fiyatlar!


West Gate Platinum Ankara iletişim 

Telefon: (0312) 241 34 81

Web adresi: www.dogukanyapi.com.tr

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com