23 / 04 / 2024

West Wall Marina Villaları ev fiyat listesi!

 West Wall Marina Villaları ev fiyat listesi!

West Wall Marina Villaları ev fiyat listesi? Beylikdüzü West Wall Marina Villaları ödeme planı? West Wall Marina Villaları adres? West Wall Marina Villaları teslim tarihi? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde yer alıyor.


West Wall Marina Villaları ev fiyat listesi bilgisinden önce proje hakkında bilgi verelim. Durak Plus Gayrimenkul imzası taşıyan West Wall Marina Villaları projesinde satışlar "İstanbul'u denizden keşfedin" sloganıyla devam ediyor.


İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde konumlandırılan West Wall Marina Villaları'nda tapular ve evler hemen teslim ediliyor. West Wall Marina projesi toplamda 7 farklı tipte 64 adet villadan oluşuyor. 


Beylikdüzü West Wall Marina Villaları'nda peyzaj alanları, restoran, kapalı otopark, fitness center, çocuk oyun alanları, Türk hamamı, dinlenme alanları, cafe, spor alanları ve yüzme havuzu gibi imkanlar yer alıyor. 


West Wall Marina Villaları ev fiyat listesi!


Beylikdüzü West Wall Marina Villaları'nda 3+2'den 7+2'ye kadar konut seçenekleri yer alıyor. West Wall Marina Villaları ev fiyat listesi kapsamında konutların metrekaresi 1.800 dolar ile 2.100 dolar arasında değişiyor. 


West Wall Marina Villaları ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat veriliyor, kalanı ise 24 aya kadar 0 faiz imkanı ile taksitlendiriliyor. Proje  Taksim'e 30 kilometre, Atatürk Havalimanı'na 17 kilometre, İDO İskelerine 7 kilometre uzaklıkta yükseliyor. 


Beylikdüzü West Wall Marina nerede?

West Wall Marina adres: Yakuplu Marmara Mahallesi Ulusum Caddesi No:28 West Wall Marine Villaları Beylikdüzü / İstanbul  


West Wall Marina iletişim bilgisi:

Telefon: 0 212 850 2 555

Web adresi: http://www.west-wall.com/

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı