25 / 04 / 2024

YDA Group Park Avenue satış fiyatları!

YDA Group Park Avenue satış fiyatları!

YDA Group Park Avenue satış fiyatları 335 bin TL'den başlıyor. 800 milyon lira yatırım bedeli ile Ankara Yenimahalle'de yükselen projede 1.855 tane daire bulunuyor. Park Avenue fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.


YDA Group Park Avenue satış fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projeden bahsedelim. YDA Group imzası ile Ankara'nın Yenimahalle bölgesinde inşa edilen projede satış süreci hızla devam ediyor. Çetin Tekindor'un rol aldığı reklam filmi ile proje dikkat çekiyor.


"Zor beğeniyorsanız, çok beğeneceksiniz" sloganıyla tanıtılan YDA Group Park Avenue projesi 800 milyon lira yatırım bedeline sahip. 18 blok olarak yükselen projede toplam 1.855 tane daire bulunuyor. 


Park Avenue Ankara projesi sakinleri için evcil hayvan habitatı, zen bahçesi, açık hava sineması, macera parkuru, model tekne havuzu ve paten pisti gibi alanlar tasarlandı. 


Park Avenue projesinde daire tipleri 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Teslimlerinin 2016 yılının Temmuz ayında gerçekleşeceği projede fiyatlar 335 bin TL'den başlıyor. 


YDA Group Park Avenue satış fiyatları şu şekilde; 3+1 dairelerin satış fiyatları 335 bin TL ile 456 bin TL arasında, 4+1 dairelerin satış fiyatları ise 408 bin TL ile 558 bin TL arasında değişiyor. 


YDA Group Park Avenue Ankara projesinde kapalı spor alanları, koşu ve yürüyüş parkurları, kapalı yüzme havuzları, su oyunlarıyla renklenen havuzlar, bisiklet yolu gibi sosyal imkanlar sunuluyor. 


Park Avenue Ankara nerede?

Ankara Park Avenue adres: Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Anadolu Bulvarı Üzeri 354.Sokak Park Avenue Satış Ofisi Yenimahalle / ANKARA


Kroki;


YDA Group Park Avenue satış fiyatları!


Park Avenue Ankara iletişim bilgileri

Tel: 0312 386 38 38

Web: www.ydaparkavenue.com.tr

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com