26 / 04 / 2024

Emlak Konut Hoşdere 4. Etap arsa ihalesi 1. oturumu yarın gerçekleşecek!

Emlak Konut Hoşdere 4. Etap arsa ihalesi 1. oturumu yarın gerçekleşecek!

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Hoşdere 4. Etap arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi ihalesinin birinci oturumu yarın saat 14:30'da yapılacak.


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Başakşehir Hoşdere 4. Etap arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi ihalesinin 1. oturumu yarın saat 14:30'da açık ihale usulü ile kapalı zarf teklif alma ile gerçekleşecek.  


İhale "Emlak Konut GYO Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale ve Sözleşme Yönetmeliği" kapsamında açık ihale usulü ile kapalı zarf teklif alma (1. oturum) ve pazarlık - açık artırma (2. oturum) olarak iki oturum halinde yapılacak. 


Emlak Konut GYO Başakşehir Hoşdere 4. Etap arsa ihalesi kapsamında 1 adet özel sosyal kültürel tesis alanı, 5 adet konut alanı, 1 adet ticaret alanı, 1 adet özel temel eğitim öncesi eğitim alanı, 1 adet özel sağlık tesis alanı, 1 adet ilköğretim tesis alanı ve park alanları, 1 adet özel ilköğretim tesis alanı yer alıyor. 


Arsa alanı toplamda 189 bin 901,42 metrekare olarak belirlenen Emlak Konut GYO Başakşehir Hoşdere 4. Etap arsa ihalesi kapsamında emsale esas inşaat alanı ise 225 bin 663,66 metrekare olarak belirlendi. 


İhale ilanı için tıklayın