29 / 03 / 2024

SPK hizmet binası ihalesi 14 Ekim'de gerçekleşecek!

 SPK hizmet binası ihalesi 14 Ekim'de gerçekleşecek!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, 3328 ada 8 no'lu parsele inşa edilecek SPK binası ihalesi, 14 Ekim 2014'te TOKİ'nin İstanbul Halkalı'daki binasında gerçekleştirilecek.


İstanbul'da kurulacak Uluslararası Finans Merkezi'nde inşa edilecek Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) hizmet binasının ihalesi 14 Ekim'de yapılacak. 


Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, 3328 ada 8 no'lu parsele inşa edilecek SPK binası ihalesi, 14 Ekim 2014'te TOKİ'nin  İstanbul  Halkalı'daki binasında gerçekleştirilecek. 


SPK hizmet binası ihalesi, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Satış, Devir, İntikal, Kiraya Verme, Trampa, Sınırlı Ayni Hak Tesisi ve Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale Yönetmeliği kapsamında gerçekleştirilecek. İhale, uluslararası bir ihale olmamakla birlikte yerli ve yabancı inşaat firmalarına ve bunların kendi aralarında ya da finans kuruluşlarıyla yapacakları ortak girişimlere de açık olacak.  


İstekliler, ihale dosyası ve eklerini,  TOKİ  İstanbul Hizmet Binasından 500 lira karşılığında satın alabilecek. Teklif dosyaları, en geç 14 Ekim saat 15.00'e kadar TOKİ İstanbul Hizmet Binasında İhale Komisyonu Başkanlığına teslim edilecek. Teklifler, 14 Ekim'de istekliler huzurunda ihale komisyonu tarafından açılacak.  


Değerlendirme sonucu uygun görülecek istekliler, ikinci oturuma davet edilecek. 

  


Dünya



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016