19 / 04 / 2024

İsmail Öncel'den yeni şirket! Sitaş Gayrimenkul Yönetim A.Ş.!

İsmail Öncel'den yeni şirket! Sitaş Gayrimenkul Yönetim A.Ş.!

Sitaş Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak İsmail Öncel, Başkan Yardımcısı olarak Hatice Öncel, Yönetim Kurulu Üyeleri olarak ise Emine Hasırcılar, Süleyman Öncel ile Mehmet Öncel görev yapacak


Sitaş Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi; İsmail Öncel, Mehmet Öncel, İsmail Öncel, Mustafa Süleyman Öncel, Hatice Öncel ve Emine Hasırcılar tarafından kuruldu.

Firmanın iş konusu; Taşınmaz yönetimi ve özellikle Kat Mülkiyeti Kanunu hükümlerince yönetim ve denetim faaliyetlerini yürütmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işleri yapmak olarak belirlendi.

250 bin TL sermaye değerine sahip olan Sitaş Gayrimenkul'ün ortakları arasındaki sermaye dağılımına göre;

-225 bin TL'si Selçuklu Holding'e,
-5 bin TL'si İsmail Öncel'e,
-5 bin TL'si Mehmet Öncel'e,
-5 bin TL'si Hatice Öncel'e,
-5 bin TL'si ise Mustafa Süleyman Öncel'e ait.

Sitaş Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak İsmail Öncel, Başkan Yardımcısı olarak Hatice Öncel, Yönetim Kurulu Üyeleri olarak ise Emine Hasırcılar, Süleyman Öncel ile Mehmet Öncel görev yapacak.

Adres: Akpınar Mahallesi, Kanuni Caddesi- Sancaktepe

İsmail Öncel, Selçuklu Holding ve Selin Yapı Yönetim Kurulu Başkanı olarak hala görev yapıyor.

Selin Yapı:

Selçuklu Holding  bünyesindeki sanayi kuruluşlarının inşaat işlerini yapmak üzere 2003 yılında kurulan ve bugüne kadar endüstriyel tesisler ve ticaret merkezi inşaatlarının yapımını gerçekleştiren Selin Yapı,  sahibi olduğu İstanbul ili Sancaktepe ilçesindeki  230.000 m2'lik arazisi üzerinde 2011 yılı içinde başladığı iş merkezi ve konut inşaatı ile bulunduğu sektörün iddialı firmaları içinde yer almaktadır.

Selçuklu Holding:

Çeşitli sektörlerde 50 yıldır faaliyet gösteren birçok firmanın çatı kuruluşu olan Selçuklu Holding; ilaç, ambalaj, metal, mutfak eşyaları ve inşaat sektörlerinde 6 fabrika ve 1 araştırma merkezi ile faaliyetini sürdüren köklü ve güçlü bir şirketler topluluğudur. Bünyesinde Mehtap Mutfak Eşyaları, Almesan Alüminyum, Selin Yapı, İlko İlaç, İlko Araştırma ve Geliştirme Merkezi, Sentez Ambalaj, Natural Ambalaj ve Gül Ofset adlı şirketler bulunan Selçuklu Holding, kaliteye ve ar-ge faaliyetlerine verdiği önem, teknolojiye yaptığı yatırımlar ile faaliyet gösterdiği sektörlerin lider şirketleri arasına girmeyi başarmıştır.


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com