29 / 03 / 2024

İstanbul Lounge’de 197 bin TL!

 İstanbul Lounge’de 197 bin TL!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen İstanbul Lounge’de 197 bin TL2den başlayan fiyatlarla...


İstanbul Lounge’de teslime özel büyük kampanya… Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen ve Ekim sonu itibariyle sakinlerine anahtarlarının teslim edilmeye başlandığı İstanbul Lounge ve mart ayında tamamlanacak Lounge 2 projelerinde ev sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat…

 

Eroğlu Gayrimenkul “Teslim Kampanyası” ile yüzde 1’den başlayan peşinat oranları, 180 aya kadar vade seçenekleri ve yüzde (0) sıfırdan başlayan faiz oranları ile ev sahibi olmak artık çok kolay!

 

Eroğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul’un yükselen konut bölgesi Halkalı’da hayata geçirilen İstanbul Lounge ve Lounge 2 evleri uygun faiz oranları ile konut sahibi olmak isteyenlere yeni kapılar açıyor. Başlattığı kampanyalarla müşterilerine benzersiz bir ödeme kolaylığı sunan Eroğlu Gayrimenkul’ün İstanbul Lounge ve Lounge 2 projelerinde, aylık yüzde 0.64 faiz oranı ile 60 ay taksit, yüzde 0.74 faiz oranı ile 120 ay taksit veya yüzde 0.82 faiz oranı ile 180 ay taksit seçeneği ile Banka Konut Kredisi imkanı sunuluyor.

 

Sektör ortalamalarına kıyasla çok avantajlı koşullarda ev sahibi olmayı mümkün kılan bu ödeme sistemine ek olarak; Eroğlu Finansal Ödeme Sistemi ile senetli alımlarda minimum yüzde 20 peşinat ve 24 ay vade farksız eşit taksit ile ödeme fırsatı veya ilk 24 ay sıfır faiz, 24 aydan 48 aya kadar yüzde 0.64 faiz oranı da sunuluyor. Ödeme avantajları ile ev sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldüren Eroğlu Gayrimenkul ayrıca, projelerinde gizli veya ekstra masraf da uygulamıyor. Sunduğu tüm projeler için geçerli “Her şey Dahil Fiyatlar”; KDV, tapu masrafları, alt yapı bedelleri, abonmanlık, sayaç, cins tashihi harcı ve iskan harç bedellerini kapsıyor.

 

Ekim sonu itibariyle yeni sahiplerine kavuşan İstanbul Lounge Projesi, açık havuz, kapalı havuz, çocuk havuzu, koşu ve yürüyüş yolları, bisiklet parkuru, cafe, farklı yaşlara yönelik oyun parkları, tenis kortu, basketbol sahası, mini futbol sahası, çocuk klübü, açıkhava tiyatrosu gibi sosyal alanları ve mimarisiyle farklı bir konsepte sahip. Küçükçekmece Gölü’ne ve yapım aşamasında olan Marmaray Metrosuna yakınlığı ile de dikkat çeken İstanbul Lounge’da büyüklükleri 59 - 227 metrekare arasında değişen 1+1’den 4+1’e kadar 792 adet daire bulunuyor ve sınırlı sayıda çok özel dubleks 4+1’ler de sahiplerini bekliyor.

 

Lounge 2 gökyüzüyle barışık…

İstanbul Lounge projesinde olduğu gibi, yatay süreklilik konseptindeki mimari tarzı, kişi başına düşen geniş ve ferah yeşil alanları ile kendini ayrıştıran, gökyüzüyle barışık, ferah yeşil alanların yer aldığı İstanbul Lounge-2’de de 54 m² -259 m² arasında değişken metrekarelerde toplam 605 konut bulunuyor. 2013 Mart ayında teslim edilecek İstanbul Lounge-2’de ayrıcalıklı konumu ile dikkat çekiyor.


444 37 97

www.eroglu.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri