25 / 04 / 2024

İstanbul Rings projesinde son 2 adet 2+1 daire 60 ay sıfır faizle!

 İstanbul Rings projesinde son 2 adet 2+1 daire 60 ay sıfır faizle!

Rings İstanbul’da son iki adet kalan “2+1” daireler de cazip ödeme fırsatları eşliğinde sahiplerini bekliyor


360 derece güneş ve hava alan villa konforundaki daireleri, Rings AVM’si ve yüzde 75 oranında yeşil alanı ile adından söz ettiren Rings İstanbul, sunduğu büyük ödeme kampanyaları ile de fark yaratıyor. Yüzde 1 peşin, 0,82’den başlayan faiz oranlarıyla 120 aya kadar vadeli ya da yüzde 25 peşin, 60 ay, 0 faiz oranıyla alternatifli ödeme fırsatı 31 Mayıs tarihine kadar geçerli. Rings İstanbul’da son iki adet kalan “2+1” daireler de cazip ödeme fırsatları eşliğinde sahiplerini bekliyor.


İlk etabı Mayıs 2013’te teslim edilecek Rings İstanbul’da iki adet dışında tümünün satışı gerçekleştirilen “2+1” daireler cazip ödeme fırsatları ile sahiplerini bekliyor. Kentin akciğerleri olarak bilinen Aydos Ormanları’nın yanı başında bulunan Rings İstanbul’da kalan bu iki adet “2+1” daireleri kaçırmak istemeyenler için geri sayım başladı. Bahçe katı dairelerin tümünün satışının da  tamamlandığı Rings İstanbul’da sadece son iki adet kalan “2+1” daireler de doğayla iç içe farklı bir yaşam deneyimi sunuyor.

Rahat, konforlu ve eksiksiz bir hayatın tüm öğelerini İstanbul Sancaktepe’de kendi arazisi üzerine kurduğu Rings İstanbul projesinde toplayan Selin Yapı, konut sektörüne kazandırdığı yeniliklerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Toplamda bin beş yüz konut, Rings AVM, 8 futbol sahası büyüklüğündeki sosyal tesisi Rings Club ile dikkat çeken Rings İstanbul projesi, “katta müstakil yaşam” konsepti ile İstanbul Anadolu yakasının en iddialı projesi olarak ev almak isteyenleri bekliyor.  

Rings İstanbul, sunduğu büyük ödeme kampanyalarını Mayıs sonuna kadar uzattı… 

Kaçırılmayacak bu özel ödeme fırsatları ile Rings İstanbul’da daire sahibi olanlar, sosyal yaşamın tüm kolaylıklarını yaşarken, kendileri için titizlikle tasarlanmış geniş yaşam alanlarının da keyfini sürecek. Rings İstanbul yüzde 1 peşin, 0,82’den başlayan faiz oranlarıyla 120 aya kadar vadeli ya da yüzde 25 peşin, 60 ay  0 faiz oranıyla alternatifli ödeme fırsatı sunuyor. 31 Mayıs tarihine kadar geçerli olan kampanya kapsamında peşin ve banka kredili alımlarda yüzde on indirim imkanı da bulunuyor.

Satış Ofisi Tel: 444 86 00

www.ringsistanbul.com




Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler