29 / 03 / 2024

Adıyaman'da yeni otogarın inşaat çalışmaları devam ediyor!

 Adıyaman'da yeni otogarın inşaat çalışmaları devam ediyor!

Otogar yapımını üstlenen firma tarafından yürütülen faaliyetlerle önemli bir aşamaya gelen inşaatın bir an önce tamamlanarak hizmete girmesi bekleniyor. Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini belirtti...



Adıyaman Belediyesi tarafından yapımına başlanan yeni otogarın inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.


Otogar yapımını üstlenen firma tarafından yürütülen faaliyetlerle önemli bir aşamaya gelen inşaatın bir an önce tamamlanarak hizmete girmesi bekleniyor. Çalışmaların şu ana kadar hızlı bir şekilde devam ettiğini, bundan sonra da aynı tempoyla devam edeceğini belirten Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, yeni otogarın sadece otogar olarak hizmet vermeyeceğini, modern bir otogar olmakla birlikte, bir alışveriş merkezi gibi Adıyaman halkına hizmet vereceğinin altını çizdi.


Başkan Büyükaslan, “Otogarımızın toplam alanı 35 bin metre kare. Otogar içerisinde yer alacak olan yazıhaneler, kafeterya, lokanta, mescit ve çeşitli sosyal alanların yapılacağı alan ise 6 bin metre kare alandan oluşacak. Otobüs peronlarının bulunduğu alan ise 4 bin 500 metrekare alandan ibaret olup kapalı alanın miktarı 10 bin 500 metrekare olacak. Diğer kalan alan bölüm ise açık alan olacak. Otogarımız sadece otogar olmayacak. İçerisinde oluşacak olan mekanlar sayesinde vatandaşlarımızın alışveriş yapabileceği, yemek yiyebileceği çayını, kahvesini içebileceği ve dinlenebileceği bir mekan haline gelecek. Otogarımız projesi itibarıyla bittiğinde Türkiye’nin en güzel otogarlarından birisi olacaktır” dedi.


Star Gündem



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri