19 / 04 / 2024

Afyonkarahisar'da 5 yıldızlı otel sayısı hızla artıyor!

 Afyonkarahisar'da 5 yıldızlı otel sayısı hızla artıyor!

Türkiye' nin termal başkenti olan Afyonkarahisar, devam eden termal yatırımların tamamlanmasıyla Avrupa' nın da termal sağlık ve tedavi merkezi olmaya aday bir şehir olarak görülüyor...



Türkiye'nin termal başkenti olan Afyonkarahisar, devam eden termal yatırımların tamamlanmasıyla Avrupa'nın da termal sağlık ve tedavi merkezi olmaya aday bir şehir olarak olduğunu söyleyen Başkan Burhanettin Çoban; turizmle ilgili yatırımlar konusunda oldukça bilinçli hareket ettiklerini söyledi. 


Başkan Çoban konuşmasını şöyle sürdürdü; "Belediyenin termal sağlık alanında önemli girişimleri mevcut. Otel yapımına uygun 30.000 metrekare arazi, altyapısı hazırlanmış vaziyette turizmcilere uygun vadelerle satılmış. Bu bölgede ilginç mimariye sahip Dubai'deki Yelken Otel benzeri çok yüksek yapılı bir otel yakında inşaata başlayacak. Zaten Turizm Bölgesi olarak ilan edilmiş yaklaşık iki milyon metrekare alanda 6 adet beş yıldızlı otel faaliyet gösterirken; kaba inşaatı bitmiş, dört adet beş yıldızlı otelin de inşaatı devam etmekte" dedi. 


Yeni Asır Ek