16 / 04 / 2024

Ankara Ankapark'ın inşaatı ziyarete açıldı!

 Ankara Ankapark'ın inşaatı ziyarete açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden ANKAPARK'ta çalışmalar son sürat devam ederken, dünyanın sayılı Tema parklarından biri olan dev eğlence merkezinin inşaatı Başkentlilerin ziyaretine açıldı...



Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden ANKAPARK'ta çalışmalar son sürat devam ederken, dünyanın sayılı Tema parklarından biri olan dev eğlence merkezinin inşaatı Başkentlilerin ziyaretine açıldı. 


Yüzlerce oyuncağın yanı sıra dinlenme alanları, Universal stüdyoları kalitesindeki sinema salonları, hayvanat bahçesi, ağaçlandırma çalışmaları, dinozor parkı, dev havuzları ve su gösterisi ile dikkat çeken ANKAPARK'm ihtişamı yavaş yavaş ortaya çıkarken, heyecan da artıyor. Başkentlilerin bu heyecanına kulak veren Büyükşehir Belediyesi ise 7'den 70'e her yaştaki eğlence ve adrenalin tutkununun heyecanla beklediği, dünyanın sayılı parkları arasında yerini alacak Ankapark'ı ziyarete açıyor. Dev inşaat sahasında ne olup bittiğini merak eden Başkentliler, farklı ilçeler ve semtlerden obüslerle Çiftlik Yolu Kavşağına gelerek, buradan Büyükşehir Belediyesi'nin üstü açık otobüslerine bindi. 


Otobüslerle Ankapark'ta yükselen çadırları, roller coasterları, havuzları yerinde gören ziyaretçiler, bir de çay molası verdi. Ziyaretçilere dev ekrandan Ankapark'ın bitmiş halinin animasyonları izletirken, ilgililer çalışmalar hakkında bilgi de verdi. 

İlk gününde yoğun ilgi gören Ankapark ziyaretleri, talep olduğu sürece devam edecek. 


Başkentliler, şimdiden büyük ses getiren, Ankara'nın geleceğine damgasını vuran dev eğlence merkezinin inşaatında yaşanan gelişmeleri an be an takip edebilecek, bu tarihi sürece tanıklık edebilecek, ileride çocuklarına bırakabilecek anılar biriktirebilecekler. 


Büyükşehir Belediyesi'nin turistik gezi otobüsleriyle Ankapark inşaatını gezen Başkentliler daha tamamlanmadan gördükleri ihtişam karşısında yaşadıkları şaşkınlığı ve hayranlığı dile getirdiler. 

Cihan Memiş (Endüstri Mühendisi) "Bu park dünyanın enleri arasında olacağı için mütluyum. TÜrkiyeye böyle bir yer kazandırmak tabiî ki de çok önemli. Bunun dışında buradaki oyuncaklar herkese hitap edeceğinden 7'den 70'e herkes burada eğlenebilecek. Bu parkın kısa süre içinde bitmesi en büyük temennimiz, heyecanla bekliyoruz. Evden görüyorum, 7/24 çalışmalar devam ediyor. 


Ankara Gündem