23 / 04 / 2024

Koru Ankara Hastanesi açılışı Ağustos'ta yapılacak!

Koru Ankara Hastanesi açılışı Ağustos'ta yapılacak!

Koru Sağlık Grubu yöneticileri her yıl düzenlenen geleneksel iftar davetinde Basın Mensupları ile biraraya geldi. Prof. Dr. Hasan Biri, Ağustos 2014'te açılacak 26 katlı, 220 yataklı Ankara'nın en büyük hastane projesi olan Koru Ankara Hastanesi hakkında açıklamalar yaptı.


Koru Balgat ve Koru Sincan Hastaneleri. Görüntüleme Merkezi, Tüp Bebek Merkezi, Koru Sağlık Koleji ile hizmet ağını genişleten Koru Sağlık Grubu yöneticileri her yıl düzenlenen geleneksel iftar davetinde Basın Mensupları ile biraraya geldi. Davette konuşan Koru Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Prof.  Dr. Hasan Biri, Ağustos 2014'te açılacak 26 katlı, 220 yataklı Ankara'nın en büyük hastane projesi olan Koru  Ankara  Hastanesi hakkında açıklamalar yaptı. 


Koru Ankara Hastanesi'nin açılmasıyla üniversite hastanesi olma yolunda bir adım daha attıklarını ifade eden Prof. Dr.Biri, ileri teknoloji cihaz parkuru, akademik doktor kadrosu ve yüksek hizmet kalitesi ile Koru Ankara Hastanesi'nin Koru makasını daha güçlü bir yapıya kavuşturacağını ifade etti. 



Türkiye Gazetesi