28 / 03 / 2024

Ankara Yenimahalle'de atıl durumdaki gecekondular yıkıldı!

Ankara Yenimahalle'de atıl durumdaki gecekondular yıkıldı!

Çiğdemtepe Mahallesi Aydan Caddesi’ nde 12 ve Anadolu Bulvarı’ nda ise 13 olmak üzere toplam 25 gecekondunun yıkıldığı çalışmalar sonunda, mahalle sakinleri rahat bir nefes aldı...


Ankara Yenimahalle Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı yıkım ekipleri, atıl durumda olan ve tinercilerin barınak olarak kullandığı toplam 25 gecekonduyu yıktı.


Belediye ekipleri, tinercilerin uğrak yeri olan gecekondulara müdahale etti. Çiğdemtepe Mahallesi Aydan Caddesi’nde 12 ve Anadolu Bulvarı’nda ise 13 olmak üzere toplam 25 gecekondunun yıkıldığı çalışmalar sonunda, mahalle sakinleri rahat bir nefes aldı. Yıkımlar dolayısıyla Yenimahalle Belediyesi'ne teşekkür eden vatandaşlar, özellikle akşam saatlerinde sokağa çıkmaktan korktuklarını belirtti. Tinercilerin harabe haline gelen evleri işgal etmesinin kendilerini rahatsız ettiğini söyleyen vatandaşlar, “Yıllardan beri bu evler boştu. Zaman içerisinde tinerci yuvası haline geldi. Yenimahalle Belediyesi şikayetlerimizi göz ardı etmedi ve yıkımı başarıyla gerçekleştirdi. Artık sokağa çıkarken tedirgin olmayacağız. Belediye yetkililerine teşekkür ediyoruz.'' dedi. 



Yenimahalle Belediyesi