29 / 03 / 2024

Başiskele Doğantepe'ye yeni hizmet binası yapılacak!

Başiskele Doğantepe'ye yeni hizmet binası yapılacak!

Doğantepe Mahallesi’nde belediye, yeni bir hizmet binası inşası için harekete geçildi. Doğantepe Mahallesi’nde Azizağa Cami karşısında bulunan hizmet binasını bu kapsamda yıkan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yerine yeni hizmet binası yapacak...


Başiskele Belediyesi, bir yandan planlı yapılaşma ve modern şehircilik hizmetlerinin önünü açarken diğer yandan da eski yapıları tespit ederek yıkımını gerçekleştiriyor. Doğantepe Mahallesi’nde Azizağa Cami karşısında bulunan hizmet binasını bu kapsamda yıkan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yerine yeni hizmet binası yapacak. Başiskele’de vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda hizmetlerini şekillendiren belediye, Doğantepe Mahallesi Hürriyet Caddesi’nde bulunan eski hizmet binasını yıktı.

 

HALK VE CEMAAT KULLANIYOR

Doğantepe Mahalle halkı ve cami cemaati tarafından kullanılan eski hizmet binası yeniden yapılarak aynı şekilde mahalle halkının hizmetine sunulacak. Tuvalet, abdest alma yerleri, çay ocağı olacak bina içerisine ayrıca öğrencilerinde kullanılabileceği eğitim odaları yapılacak. Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ayrıca Atakent Mahallesi 3 etaplı parkın içerisinde kalan eski muhtarlık binasının yıkımını da gerçekleştirdi.



Manşet Kocaeli