24 / 04 / 2024

Beşiktaş'ta 3 katlı ahşap binada yangın!

 Beşiktaş'ta 3 katlı ahşap binada yangın!

Beşiktaş'ta 3 katlı kullanılmayan ahşap binada çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangına müdahale etmek isteyen itfaiye ekipleri, hatalı park edilen araçlar yüzünden büyük zorluk yaşadı...



Beşiktaş'ta 3 katlı kullanılmayan ahşap binada çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangına müdahale etmek isteyen itfaiye ekipleri, hatalı park edilen araçlar yüzünden büyük zorluk yaşadı. 


Yangın saat 21.30 sıralarında Cihannuma Mahallesi Abbasağa Çıkmazı sokakta bulunan bir ahşap binada çıktı. 3 katlı binadan alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar, durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye araçları, hatalı park nedeniyle yangının bulunduğu sokağa uzun süre giremedi. Dar sokaklar ve yanlış yapılan parklar nedeniyle, yanan binaya ek hortumlarla taşınan su ile müdahale edilmeye çalışıldı. Mahalle sakinleri de itfaiye ekiplerinin çalışmalarına destek verdi. Zor da olsa yanan binanın bulunduğu sokağa giren itfaiye ekipleri, tazyikli su ve köpük ile yangına müdahale etti. Büyüyen alevler bitişik binanın çatı katına da sıçradı.


Yangını kısa sürede kontrol altına alan itfaiye ekipleri, yan binaya sıçrayan alevleri de söndürdü. Yangın sonrası 3 katlı ahşap bina harabeye döndü. 


Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.


 


Bugün