29 / 03 / 2024

Beyoğlu Çocuk Şenliği etkinlikleri devam ediyor!

 Beyoğlu Çocuk Şenliği etkinlikleri devam ediyor!

Beyoğlu Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel olarak düzenlenen “Beyoğlu Çocuk Şenliği” etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Sadri Alışık Tiyatro Sahnesi’nde minik oyuncular profesyonellere taş çıkaracak...



Beyoğlu Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel olarak düzenlenen “Beyoğlu Çocuk Şenliği” etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. 24 Nisan Perşembe günü Kasımpaşa Kızılay Meydanı’nda kurulacak olan Sadri Alışık Tiyatro Sahnesi’nde minik oyuncular profesyonellere taş çıkaracak.


Dünya’nın ilk ve tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Beyoğlu’nda büyük bir coşkuyla kutlanıyor. 7’den 70’e herkesin katıldığı etkinlikler Beyoğlu Belediyesi’nin öncülüğünde tüm hafta boyunca sürecek.


Bu etkinlikler kapsamında Sadri Alışık Tiyatrosu ve Beyoğlu Belediyesi işbirliğiyle Beyoğlu Çocuk Şenliği’nde tiyatro gösterileri yapılacak. Piyalepaşa, Firuzağa ve Namık Kemal İlkokulu öğrencileri 24, 25 ve 26 Nisan’da hazırladıkları oyunları sergileyecek.


Gösterilerin ilk gününde, 24 Nisan Perşembe günü (Yarın) Kasımpaşa Kızılay Meydanı’nda kurulacak olan sahnede Piyalepaşa İlkokulu öğrencileri sahne alacak. Sadri Alışık Tiyatrosu tarafından hazırlanan öğrenciler, “Güneş Doğuyor” isimli oyunu oynayacak. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve ünlü oyuncu Kerem Alışık’ın da katılacağı gösteri saat 18:00’de başlayacak.