19 / 04 / 2024

Bursa Soğanlı Meydanı hizmete açıldı!

Bursa Soğanlı Meydanı hizmete açıldı!

Soğanlı Meydanı törenle hizmete açıldı. Mustafa Dündar, Osmangazi’de başlattıkları daha modern ve yaşanabilir şehir inşa etme çalışmaları ile bir çok örnek projeyi hayata geçirdiklerini ifade etti.


Osmangazi Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Soğanlı Meydanı törenle hizmete açıldı. Mustafa Dündar, Osmangazi’de başlattıkları daha modern ve yaşanabilir şehir inşa etme çalışmaları ile bir çok örnek projeyi hayata geçirdiklerini ifade etti.


Osmangazi’de başlattıkları daha modern ve yaşanabilir şehir inşa etme çalışmaları ile bu güne kadar bir çok örnek projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Mustafa Dündar, “Yaşadığımız kente sahip çıkmak lafla değil hizmetle oluyor. Bizlerde 136 mahallemizdeki meseleleri tespit edip mahalle sakinleri ile birlikte projeler geliştirip hayata geçiriyoruz” dedi.


Bursa’nın son derece hızlı büyüyen ve gelişen bir şehir olduğunu dile getiren Başkan Mustafa Dündar, “Özellikle Osmangazi gibi, sıkışık ve çarpık yapılaşmanın yoğun olduğu bölgeler, hizmet üretmenin zor olduğu yerlerin başında geliyor. Bizler, tüm zorluklara rağmen kamulaştırmalarla nefes alabilecek yeni yaşam alanları oluşturuyoruz. Meydan, park, yeşil alan ve kültür merkezleri inşa ediyoruz. Soğanlı bölgesi, ciddi yatırım yaptığımız yerlerin başında geliyor. Sıkışık, sosyal yaşama alanı ve meydanların olmadığı bir yer. Soğanlı Meydanı için yaklaşık bin metrekarelik bir alan kamulaştırdık. Yeni bir muhtarlık binası yaptık” dedi.


Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, eğitimden sağlığa, kültür ve sanattan spora, park ve meydanlara kadar çok geniş bir yelpazede hizmet üreten Osmangazi Belediyesi’nin yaptığı yatırım ve hizmetlerle gurur duyduklarını söyledi.


Osmangazi İlçe Kaymakamı Necdet Türker de, Osmangazi Belediyesi’nin son zamanlarda yaptığı yatırımlarla bölgenin çehresini değiştirdiğini söyledi.


Bursa Olay



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler