25 / 04 / 2024

Bursa'nın ilçelerindeki şantiyeler denetlenecek!

 Bursa'nın ilçelerindeki şantiyeler denetlenecek!

Bursa'da ilçelerdeki şantiyeleri Büyükşehir Belediyesi denetleyecek. Bursa, bütün şehir sistemine ayak uydurmaya başladı. Başkan Recep Altepe, ilçelerdeki şantiyelerin Buyükşehir Belediyesi' nin çalışmaları için değerlendirileceğini söyledi.



30 Mart'ta yapılan seçimlerin ardından yürürlüğe giren Büyükşehir Yasası'na uyun süreci Bursa'da hızlı başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'da 'bütünşehir' sistemine geçilmesiyle birlikte Büyükşehir sınırlarının genişlediğini belirterek, ilçelerdeki hizmetlerin odağında kalan şantiyeleri yakın takibe aldı. İnegöl, Yenişehir ve İznik'te şantiyelerde inceleme yapan Başkan Altepe Büyükşehir Belediyesi'nin artık her ilçeye daha rahat ulaşacağını ve hizmetlerini daha hızlı şekilde vatandaşlara ulaştırabileceklerini söyledi.


'HİZMETLER ARTACAK' 


Büyükşehir Belediyesi olarak yeni bir dönemin startım verdiklerini belirten Başkan Recep Altepe, "Büyükşehir Belediyesi olarak artık tüm ilçelerde, köy yollan dahil her yerde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Daha önce nik'te inceleme yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ve İznik Belediye Başkanı Osman Sargın'ı ziyaret etti. 

Özel İdaresi tarafından yapılan çalışmalarla İnegöl, Yenişehir bölgesine hizmet eden şantiyeler bundan böyle Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları için değerlendirilecek" dedi. Şantiyelerde gereken eksiklerin tespitini yaptıklarım kaydeden Altepe, bundan soma Büyükşehir Belediyesi'nce bölgede yapılacak hizmetlerin de artacağına da dikkat çekti. 


Yeni Dönem