19 / 04 / 2024

Denizli'de 4 saatte 5 açılış yapıldı!

 Denizli'de 4 saatte 5 açılış yapıldı!

Denizli'de 4 saatte 5 açılış yapıldı. Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Göveçlik, TOKİ Babadağlılar Bozburun ve Akhan halı sahalarıyla, Karaman parkının açılışını birer saat arayla gerçekleştirdi



Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, belediyenin kente kazandırdığı toplam 5 park ve halı sahanın açılışlarını yaparak hizmete sundu. Göveçlik, TOKİ Babadağlılar sitesi, Bozburun ve Akhan'da yapımı tamamlanan halı sahalarla Karaman parkının açılışları Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan tarafından yaklaşık birer saat arayla yapıldı. Zolan'ın saat 11.00'de başlayan açılış törenlerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 


Gençlere hizmet

Aynı gün içinde kentin farklı noktalarındaki hizmetleri açmaktan mutlu olduğunu dile getiren Zolan, yaptıkları çalışmalarla bir zamanlar tesis fakiri Denizli'yi sporda örnek gösterilen kentlerden biri haline getirdiklerini dile getirdi.

Zolan, "Denizli'nin sporda da öncü bir kent olması, sağlıklı nesiller ve sporcular yetişmesini istiyoruz. Özellikle çocukları ve gençleri spora teşvik etmeliyiz. Bunun için spor alanlarının kolay ulaşılabilir olması gerekir. Gençlerin sağlıklı, idealist, hedefleri olan gençler olabilmeleri ve en iyi şekilde eğitim almaları için spora önem veriyoruz. Vatandaşlarımızın daha temiz daha sağlıklı ve daha güzel ortamlarda spor yapabilmeleri için elimizden geleni yapıyoruz" dedi. Halı sahaların açılışlarının ardından Karaman mahallesindeki parkın açılışına katılan Başkan Zolan, çocuklarla bir süre oynadı. Parkın bölgenin önemli bir ihtiyacını giderdiğini belirten Başkan Zolan, "Burası adeta yoktan var edildi. Buraya her geldiğimizde vatandaşlarımız bizden yeşil alan, park talep ediyorlardı. Maalesef burada bizim park yapacak bir alanımız yoktu. İsteklere kayıtsız kalamazdık ve şu an içinde bulunduğumuz park alanını kamulaştırarak bölgeye kazandırmış olduk" dedi. 


Yeni Asır 



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016