19 / 04 / 2024

Derince Kent Meydanı'nın silüeti değişecek!

Derince Kent Meydanı'nın silüeti değişecek!

Derince halkına en iyi şekilde hizmet verebilmek için yoğun çalışmalar yürüten Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Kent Meydanı’nın silüetini değiştirecek bir projeye imza atıyor.


Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Şelale Projesi’nin hazırlıklarının sona ermesinin ardından ilçe halkına daha modern ve estetik bir Kent Meydanı kazandırmak için düğmeye bastı


Derince halkına en iyi şekilde hizmet verebilmek için yoğun çalışmalar yürüten Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Kent Meydanı’nın silüetini değiştirecek bir projeye imza atıyor. Vizyon projeleri hizmete sunmak için çalışmalara devam eden Başkan Bulut, Şelale Projesi’nin hayata geçirilmesi için düğmeye bastı. 2007 Nisan Ayı’nda Başkan Bulut tarafından temelleri atılan Kent Meydanı ve Katlı Otopark Projesi’nin tamamlanmasıyla birlikte Derinceliler, hem yeni Merkez Cami’lerine hem de Kent Meydanı’na kavuşmuştu.

 

MODERN VE ESTETİK BİR MEYDAN

İlçe halkına daha modern ve estetik bir Kent Meydanı kazandırmak için kolları sıvayan Başkan Bulut, meydandaki görünümün değişmesi için çalışmaları başlattı. Hummalı bir şekilde çalışmaları yürüten belediye ekipleri Başkan Bulut’un talimatları doğrultusunda meydanın yeni görünümünü inşa ediyor. Derince Kent Meydanı, yeni yüzüne kavuşmasıyla birlikte içerisinde yer alan kafeterya, yürüyen merpen ve şelalelerle vatandaşlara en güzel şekilde hizmet verecek. Halkın büyük beğenisini kazanan projenin hizmete açılmasıyla birlikte Kent Meydanı, ilçenin yeni cazibe merkezlerinden biri olacak.



Manşet Kocaeli



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri