29 / 03 / 2024

Edirne, Musiki Derneği yuvasına kavuşuyor!

 Edirne, Musiki Derneği yuvasına kavuşuyor!

Edirne, Musiki Derneği yuvasına kavuşuyor. Baba Demirtaş Mahallesi, Feyzullah Paşa Sokağı, artık musikişinaslar için bir mekan olacak. Yılardır tüm zorluklarla mücadele veren dernek üyeleri, artık yeni mekanlarında bir araya gelecek...



Edirne, Musiki Derneği yuvasına kavuşuyor. Baba Demirtaş Mahallesi, Feyzullah Paşa Sokağı, artık musikişinaslar için bir mekan olacak. Yılardır tüm zorluklarla mücadele veren dernek üyeleri, artık yeni mekanlarında bir araya gelerek Edirne için hizmet verecekler.


1952 yılından bugünlere kadar gelen dernek üyeleri, gerek evlerinde gerek spor salonlarında bir araya gelerek çalışmalarına devam ediyorlardı. Musikişinaslar, yeni yapılan binaları sayesinde sorunlarının en büyüğünü gidermiş olacaklar. Geniş katılımla gerçekleşen temel atma törenine rahatsızlığına rağmen Dernek Başkanı Avukat Ertan Sezer'ın yanı sıra, Dernek kurucu üyelerinden Yard.Doç.Dr. Ratip Kazancıgil, Dernek Şefi Halil Erseven, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bilgin Özbaş ve dernek üyeleri katıldı.



Ajans Manisa