25 / 04 / 2024

Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi Projesi kapsamındaki 15 tesis 9 Şubat'ta açılıyor!

 Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi Projesi kapsamındaki 15 tesis 9 Şubat'ta açılıyor!

Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi Projesi 3. etap kapsamında yapımı tamamlanan 15 tesisin açılışı 9 Şubat'ta açılacak. Açılışta TRT Sanatçısı Ahmet Tekkuş ile Rock grubu Koray Haklı ve Orkestrası'nın konseri yer alacak.



Büyükşehir Belediyesi Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi Projesi 3. etap kapsamında yapımı tamamlanan 15 tesis için açılış töreni düzenlenecek.


9 Şubat Pazar günü Tekir Kapı'da düzenlenecek ve saat 11.00'de başlayacak olan tören programında protokol konuşmalarının yanısıra TRT Sanatçısı Ahmet Tekkuş ile Rock grubu Koray Haklı ve Orkestrası'nın konseri yer alacak. Çocuklar için şişme oyun gruplarının kurulacağı açılış töreninde ayrıca vatandaşlara sucuk-ekmek ikramında bulunulacak.


HİZMETE GİRECEK TESİSLER

Düzenlenecek olan törende 3. etap çalışmaları kapsamında yapımı tamamlanan 3.000 kişi/saat kapasiteli gondol, FIS standartlarında 12 adet kayak pisti, 1.000 araçlık otopark ile konaklama tesisleri yolları hizmete sunulacak.


HER SEMTTEN OTOBÜS

Öte yandan törene katılacak olan vatandaşlar için her semtten otobüs seferleri düzenlenecek. Pazar günü saat 09.00'da semtlerden hareket edecek otobüslerin yanısıra Cumhuriyet Meydanı'ndan da saat 10.00'da tören alanına araç kaldırılacak.


Kayseri Büyükşehir Belediyesi 



Önerilen Bağlantılar : TOKİ Kayseri kura