18 / 04 / 2024

Esenyurt Sosyal Hizmet Merkezi için işbirliği protokolü imzalandı!

Esenyurt Sosyal Hizmet Merkezi için işbirliği protokolü imzalandı!

Esenyurt ’ta açılması planlanan Sosyal Hizmet Merkezi için işbirliği protokol imzalandı. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu gerçekleşecek olan projenin Esenyurt’ta ve Esenyurtluya çok iyi bir hizmet olacağını belirtti.


Esenyurt’ta açılması planlanan Sosyal Hizmet Merkezi için Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve İl Müdürü Önal İnaltekin arasında işbirliği protokolü imzalandı. Esenyurt Belediyesi ve  İstanbul  Valiliği Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile imzalanan protokol ile Esenyurt Sosyal Hizmet Merkezi açılması için işbirliği konularında mutabakata varıldı.


Esenyurt Yeşilkent mahallesinde açılacak olan Esenyurt Sosyal hizmet Merkezinde; aile, kadın, çocuk, genç, yaşlı, engelli, şehit yakınları, gazilere; koruyucu, önleyici, destekleyici, geliştirici hizmetler ile rehberlik ve danışmanlık hizmetlerinin bir arada ve en kolay ulaşabilir biçimde sunulması ve koordine edilmesi sağlanacak. 


Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu gerçekleşecek olan projenin Esenyurt’ta ve Esenyurtluya çok iyi bir hizmet olacağını belirtti. Kadıoğlu, “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü ile gerçekleştireceğimiz proje ile vatandaşlarımız istek ve sıkıntıları daha kısa bir zamanda ve doğru kaynaklar ile çözülmüş olacaktır ”dedi.


Esenyurt Belediyesi