28 / 03 / 2024

Gebze Sultan Orhanspor tesisleri açıldı!

Gebze Sultan Orhanspor tesisleri açıldı!

Gebze Sultan Orhanspor Tesisleri törenle açıldı. Sultan Orhanspor Kulüp Başkanı İrfan Ayar açılışta yaptığı konuşmada "Tesislerimizin yapımına katkı sunan emek harcayan herkese çok teşekkür ediyorum. Kentimize ve Gebze’mize hayırlı olsun" dedi.


BAL Ligi temsilcisi Gebze Sultan Orhanspor Tesisleri’nin açılış töreni Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun katılımlarıyla gerçekleştirildi.

 

GENİŞ KATILIM

Spor ve siyaset dünyasının önemli isimlerini bir araya getiren törene vatandaşlar da ilgi gösterdi. Başkan Karaosmanoğlu’nun yanı sıra Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran, Gebzespor Başkanı İlker Çakır ve çok sayıda davetli açılış töreninde yer aldı.

 

GENÇLİK SPORLA GÜZEL

GTO Başkanı Nail Çiler, Gebze İlçe Spor Müdürü Mücahit Sak, parti yöneticileri, teknik adamlar ve sporcuların yer aldığı törende bir konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Gençlerimiz sporla yanlış yollardan kurtulabilir, gençlerimize sporu sevdirmek adına böyle nice tesisler yapmalıyız, bölgemiz sportif açıdan gelişiyor, daha da gelişecek. Gençlik sporla gelişecek, sporla çağ atlayacak, bu tesiste emeği geçen herkese teşekkür edip başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

KENTİMİZİ BAŞARIYLA TEMSİL ETMEK İSTİYORUZ

Sultan Orhanspor Kulüp Başkanı İrfan Ayar açılışta yaptığı konuşmada “Camiamız her zaman sporun yürüyelim. Eminim bu tesis kentimize çok şey katacak. Gebze takımları olarak kentimizi başarıyla temsil etmek pek çok başarı yakalamak istiyoruz, herkese iyi Ramazanlar diliyorum, nice güzel açılışlarda hep beraber olmak dileğiyle. Tesislerimizin yapımına katkı sunan emek harcayan herkese çok teşekkür ediyorum. Kentimize ve Gebze’mize hayırlı olsun. Açılışımıza gelen herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Manşet Kocaeli